Coșul meu

Termeni și condiții

Termenii și condițiile de mai jos se referă la comenzile valabile care se vor face folosind interfața site-ului.

O comandă valabila este o comandă făcută de cumpărător prin completarea formularului de comanda de pe site, sau la unul din numerele de telefon de pe site și confirmată de vânzător.

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon: 0746 938 454

Termenii și condițiile din prezentul document sunt aplicabile unei comenzi valabile efectuate pe site și reprezintă condițiile contractuale de baza în relația dintre vânzător și cumparator.

Administratorul magazinului online dezmembrarisuceavaauto.ro are dreptul la modificarea termenilor și condițiilor astfel încât vă recomandăm, că înainte de fiecare cumpărare să citiți Termenii și Condiițiile afișate pe site.

Aceste modificări sunt valabile de la data apariției lor pe site și nu pot fi aplicate comenzilor făcute anterior. Pentru fiecare comandă efectuată pe site, sunt valabili termenii și condițiile în vigoare la data efectuării comenzii.
În cazul unei comenzi valabile, dvs.acceptații fără excepție toți termenii și condițiile citite aici. În cazul utilizării siteului, dumneavoastră acceptați că veți respecta termenii și condițiile enumerate aici.
Prin completarea formularului de comandă și trimiterea comenzii de pe siteul dezmembrarisuceavaauto.ro , cumpărătorul comandă produsele selectate în coș ( coșul virtual de cumăpărături afișat pe site) și răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el.
Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicate greșit atrag după sine neonorarea comenzii și nevalidarea ei, dat fiind faptul că vânzătorul nu poate contacta cumpărătorul pentru confirmarea comenzii.

Prețul produselor
Toate prețurile afișate pe site sunt în lei. Prețurile produselor prezentate pe site-ul dezmembrarisuceavaauto.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă, fără a afecta prețurile comenzilor deja confirmate.

Obligații
Pentru a oferi informații actualizate site-ul dezmembrarisuceavaauto.ro va fi modificat periodic.
Modificarile se vor face asupra continutului site-ului și aici ne referim la infomații despre produse, descrieri, fotografii, preturi, etc.Prețurile de pe site se pot modifica în cazul în care vanzatorul considera ca este necesar.
Proprietarul domeniului dezmembrarisuceavaauto.ro nu este raspunzator pentru posibilele prejudicii generate de conexiunea la internet, pentru utilizare, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si de asemenea raspundrea pentru orice dezavantaj care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice apărute la server.F